ADEVARUL DESPRE ARESTAREA ALINEI BICA!

Aseara, Bica Alina procuror-sef al DIICOT,

a fost retinuta pe strada si condusa la sediul DNA, astazi procurorii cer arestarea ei pentru 29 de zile. In comunicatul DNA se face vorbire despre

… a fost produs statului român un prejudiciu în valoare de 263.327.559 lei, (echivalentul a 62.548.113 euro, reprezentând supraevaluarea), concomitent cu obținerea unor foloase necuvenite pentru beneficiarii drepturilor litigioase.

62,5 milioane, da ? O singura retrocedare manarita cat prejudiciul dindosarul Microsoft. Stiti cate smecherii de genul asta din astea s-au facut in Romania ? Mii.

Showul a inceput aseara cand am aflat ca actuala sefa a DIICOT e suspecta si retinuta in cauza ca ” membră a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul A.N.R.P., la data faptelor, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. “

Repet, sefa DIICOT, da ? Saltata de DNA in colaborare cu SRI.

O prima intrebare : daca faptele sunt din martie 2011, domnii Basescu si Ponta, cei care cu manuta lor au semnat propunerea si numirea Alinei Bica la DIICOT, nu au stiut nimic ? IM-PO-SI-BIL.

Hai sa privim nitelus la personaje

Bica Alina, prietena veche si partenera de shopping a Elenei Udrea, retinuta pentru acordarea unor despagubiri incredibil de supraevaluate in baza unor acte false, dlui Gheorghe Stelian aka domnu’ Stelu.
Avocata domnului Stelu ? Ana Maria Topoliceanu, prietena si partenera de shopping a celor doua de mai sus.

Foarte scurta paranteza : e clar acum cine si de ce a facut pozele de la Paris si cine erau vizate.

Retinut aseara e si Dragos Bogdan, adjunctul lui Blejnar in ANAF, dl Blejnar aka”Puiul” doamnei Bica din stenograme si sponsor al Elenei Udrea in campania electorala, cu marfa confiscata de Fisc.

Acum, fiindca in cauza aceasta se pot scrie romane, sa rezumam cu ajutorul Oanei Stancu care, atunci cand nu-si vara nasucul in rahaturile politice ale lui Ursu Adrian, sclav de baza al bisericii lui Voiculescu, e o jurnalista de investigatie old school.

Absolut toate afacerile si legaturile din printscreenul de pe Facebookul ei sunt reale.

Se vor scrie 1001 de ipoteze zilele acestea, una singura mi se pare absolut clara. ” DNA, vine sa te ia ! ” s-a strigat printre alte lozinci duminica seara fiindca Laura Codruta Kovesi, acum ar fi cazul sa recititi cu mai mare atentie interviul de ieri, pare a fi castigat definitiv partida. Mai are de capturat regina, regele e deja cazut.

Va merge Kovesi pana la capat , acum, pe imensul val de sustinere pe care l-a dobandit DNA si cu un presedinte nou ? Sa speram. Remember Rudy Giuliani ? Cariera lui de succes, incununata cu doua mandate de primar al New Yorkului, si-a inceput-o ca fiind procurorul care a destructurat mafia.

In Romania, Kovesi are material de lucru din belsug.