ALERTĂ PROPUNERILE PENTRU NOII MINIȘTRI ȘI REMANIEREA LUI TUDOREL TOADER AU AJUNS LA COTROCENI/ MINGEA E ÎN TERENUL LUI IOHANNIS

Două decizii cruciale sunt așteptate în următoarele zile din partea președintelui Klaus Iohannis. E vorba despre întrebările care vor fi adresate votanților la referendumul din 26 mai și de adoptarea sau respingerea propunerilor PSD pentru trei ministere cheie.
Amintim că, ieri, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, urmând ca locurile acestora să fie ocupate după cum urmează: Oana Florea, la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea, la Ministerul Justiţiei.
”Voi trimite toate documentele la Parlament. Eu întotdeauna merg pe buna credință și pe faptul că domnul președinte va da dovadă de responsabilitate.
Imediat ce ajung la Guvern o să-l sun pe domnul președinte.”, a declarat Viorica Dăncilă, astăzi. Conform informațiilor România TV propunerile PSD au ajuns la președintele Klaus Iohannis.