Antonescu: Cei din stradă nu vor veni la vot

Crin Antonescu a declarat despre protestatarii împotriva proiectului Roșia Montană că nu sunt votanți. Decizia este strict politică și nu electorală, a spus Antonescu la România TV.

Decizia este o decizie politică, luată de oameni politici. Ea a fost anunțată încă dinainte ca această Comisie specială să își înceapă activitatea. Sunt trei motive majore de respingere: scindare fără precedent a societății și nu contează care este preponderentă, există suspiciuni, care au crescut, ale mele cel puțin de când au început discuțiile. În al treilea rând, fragilitățile proiectului, care continuă să existe.
Cei din stradă poate că nici nu vor veni la vot. Există anumite angajamente și există o anumită sensibilitate față de ceea ce se întâmplă în societate.
Eu am spus de ce nu merg la Roșia Montană. Am salutat voiajul domnului Ponta. Nu am fost insensibil. Oamenii trebuiau să iasă la suprafață. A reușit și am salutat.

Despre Piața Universității

Putem trece pe acolo, putem face o poza, putem vedea dacă ne înjură, dar o discuție serioasă se poate purta doar la Comisie. În stradă sunt mulți oameni tineri, care nu au nicio platformă cristalizată, Roșia Montană nu e pentru toți, e doar un pretext. Pe noi ne-au găsit pentru a răspunde pentru ce nu a făcut clasa politică.

Ieșirea în stradă este un lucru bun și sănătos.

SURSA:DCNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *