Antonescu: Eu nu am făcut pact cu Băsescu nici când era rentabil

Prezidențiabilul Crin Antonescu dezminte din nou că există o colaborare tăcută între el și președintele Traian Băsescu, precizând că el nu a făcut un pact cu șeful statului nici când era “rentabil”.
“Eu nu am făcut niciun pact cu dl Băsescu, pentru că nu am ce pact să fac. Îl făceam când era rentabil. Îl făceam în 2008, în 2009, 2010 când îmi aduceam partidul la guvernare, când acceptam oferta de a fi prim-ministru făcută de dl Băsescu, inclusiv până pe 10-11 decembrie după alegerile din 2012. A fost foarte clară poziția mea față de dl Băsescu, dar chestiunea este următoarea: dl Băsescu atâta vreme cât va fi președinte și cine știe după aceea este un jucător politic din toate puterile, totuși mai are câteva luni de mandat. Eu nu pot să discut în perspectivă, despre viitorii ani, despre candidatura la Președinție, discutând mereu și mereu despre Traian Băsescu. Acesta este un caz închis”, a spus Antonescu, la întâlnirea cu membri ai comunității românești din Austria, potrivit Agerpres.
Crin Antonescu efectuează o vizită oficială de două zile în Austria. Președintele PNL revine în țară marți seară, când va participa la Delegația Permanentă a partidului, unde liberalii decid dacă își retrag sau nu miniștrii din Guvern.

SURSA:DCNEWS