Anunțul meteorologilor: Se întorc ninsorile. Prognoza pe trei zile

Meteorologii anunță o răcire a vremii, după săptămâni cu temperaturi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Anunțul meteorologilor: Se întorc ninsorile. Prognoza pe trei zile

Luni, vor fi precipitaţii slabe în vest, în sud şi izolat în celelalte regiuni. La munte va ninge și în Moldova va fi lapoviţă. În Muntenia şi în Dobrogea va ploua, potrivit Antena 3.

În București, începutul de săptămână se anunţă mohorâ. Vor fi condiţii de poaie slabă şi vânt activ. Maxima prognozată este de 6 grade.

La munte, temperaturile încep să scadă şi reapar maximele negative. Vor fi precipitaţii slabe, mixte, în vestul Meridionalilor, în Carpaţii Occidentali, iar vântul va sufla cu putere, in prima parte a zilei în Carpaţii Orientali şi în cei de Curbură. Maximele vor depăşi uşor mediile perioadei.

Marți, în est şi în sud-est vor mai fi ceva precipitații, sub formă de ploaie. Vântul va fi sufla puternic în Bărăgan şi în Dobrogea.

Miercuri, temperaturile vor crește la nivelul întregii ţări şi sunt prognozate precipitaţii slabe în afara arcului carpatic. Maximele vor fi de la 4 la 14 grade Celsius, cu cele mai mari valori în vest şi în centru.