Apariție surpriză la CNA! Dan Diaconescu a fost să vorbească cu membrii

Dan Diaconescu a fost, marți, la CNA și i-a luat prin surprindere pe unii membrii, mai puțin pe Laura Georgescu care vorbise la telefon cu patronul OTV.

Apariție surpriză la CNA! Dan Diaconescu a fost să vorbească cu membriiLaura Georgescu a precizat că a purtat o discuţie telefonică luni, după ora 22.00, cu Dan Diaconescu, în care acesta şi-a manifestat dorinţa de a se vedea cu membrii CNA. De asemenea, Laura Georgescu a spus că vrea să poarte această discuţie în mod public, cu presa de faţă, scrie gândul.info.

Membrii CNA au părut foarte surprinşi de această întrevedere cu Dan Diaconescu, care nu se afla pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului.

Dan Diaconescu a spus că doreşte să reia emisia OTV, iar în acest sens deţine patru licenţe audiovizuale – două din străinătate, cu acoperire în Uniunea Europeană, şi două din România, prin societăţi la care a preluat controlul.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, CNA ar trebui să accepte modificarea denumirii uneia dintre aceste licenţe, dar şi modificarea grilei acestei televiziuni.

Dan Diaconescu s-a lovit însă de scepticismul membrilor CNA, care nu au încredere în vorbele lui. Aceștia i-au amintit că are mai multe amenzi neplătite și că a făcut capanie electorală pe postul OTV, în afara perioadei prevăzută de lege.

sursa – dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *