Are vânătăi şi în tălpi! Cum arată de fapt picioarele Biancăi Drăguşanu!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca are grave probleme medicale la ambele picioare şi parcă şi ghinioanele se ţin scai de ea. Atunci când crede că a mai făcut un pas pentru a estompa vânătâile de pe membrele inferioare, se întâmplă să se accidenteze, aşa cum a păţit-o în urmă cu două săptămâni în propriul apartament din cauza unui umeraş de sârmă.
Click! a surprins imagini în premieră cu picioarele vedetei pline de echimoze pe care şi le-a expus astfel la plajă weekendul trecut.
Bianca se luptă de zece ani să-şi acopere vânătăile pe care ea a povestit că s-a ales cu ele în urma unei bătăi crunte. Dacă pentru echimozele pe care le are pe gambe, în zona tibiei, vedeta a apelat la tot felul de soluţii, de la cantităţi uriaşe de fond de ten până la intervenţii chirurgicale, se pare că nu le-a găsit „leacul” semnelor inestetice pe care le are în tălpi.
Fosta doamnă Slav are astfel de vântăi şi în locurile mai puţin vizibile, iar fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca la plajă în timp ce stătea relaxată într-un baldachin cu picioarele sprijinite pe marginea de lemn a pătului.
Dacă la prima vedere, gurile rele ar spune că fosta asistentă tv trebuie să intre urgent în duş, în fapt ea are o problemă cât se poate de serioasă, iar operaţiile pe care şi le-a făcut anul trecut şi tratamentul cu laser nu sunt deloc mofturi.
sursa