Băsescu are, din nou, concurenţă „serioasă” Ponta s-a dus şi el biserică, cu alai

Ponta s-a dus şi el biserică, cu alai

Premierul Victor Ponta a participat joi dimineaţă la slujba oficiată la Mănăstirea Putna de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.

Premierul a ajuns joi dimineaţă cu o maşină la Primăria Putna, de unde a mers până la mănăstire pe jos, oprindu-se pentru a se saluta cu oamenii, conform Mediafax.

El a spus că a venit la Putna pentru această sărbătoare importantă şi că va merge acolo de fiecare dată când se va afla în Bucovina de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Ponta a mai spus, înainte de a participa la Sfânta Liturghie, că după ce va asista la slujba religioasă de la Mănăstirea Putna va merge la Sanctuarul de la Cacica „Basilica Minor”, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, pentru că este o sărbătoare importantă şi pentru comunitatea romano-catolică.

Ponta a venit la Putna împreună cu soţia sa, cei doi fiind însoţiţi de preşedintele PSD şi al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, dar şi de parlamentari PSD şi PNL, potrivit Mediafax.

Ponta a mers în biserica Mănăstirii Putna, unde s-a oprit la mormântul lui Ştefan cel Mare, împreună cu soţia sa, după care a mers la slujba religioasă oficiată în curtea mănăstirii, unde a stat câteva minute. A lăsat-o apoi la slujbă pe soţia lui, pentru a merge la Cacica.

Câteva mii de persoane au asistat joi dimineaţă la slujba religioasă oficiată în curtea Mănăstirii Putna.

La slujbă mai au mai fost prezenţi şi lideri ai PDL, între care prim-vicepreşedintele partidului Cătălin Predoiu, secretarul general, senatorul Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele PDL pentru regiunea nord-est, deputatul Ioan Bălan.

Acesta este al treilea an consecutiv în care Victor Ponta participă la slujba oficiată la Mănăstirea Putna cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

sursa – cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *