Becali, rugăminte “din suflet” pentru Băsescu și Ponta

Omul de afaceri Gigi Becali i-a cerut grațierea președintelui Traian Băsescu, în timpul unui interviu telefonic acordat România Tv, atrăgându-i atenția șefului statului că legea nu se respectă în speța sa, asta deoarece nu a fost lăsat nicio zi împreună cu familia, deși avea dreptul la 30 de zile.
“Cu smerenie, cu dragoste şi cu respect, pentru că mereu sunt atent la declaraţiile domnului preşedinte Traian Băsescu, aşa cum domnia sa a spus aseară în interviu că dacă jurnaliştii au un minim respect pentru statul de drept să citească legea graţierii, aşa îl rog şi eu, cu mare stimă şi cu mare respect, din inimă îl rog, să pună un consilier să deschidă şi să citească legea executării pedepsei la regimul deschis, la recompense, şi să vadă că eu aveam dreptul la 30 de zile în sânul familiei. Nu mi s-a dat o zi. Domnul preşedinte este mediator între stat şi societate. Poate am devenit şi eu un om mai smerit”, a declarat Gigi Becali, care se află de 11 luni în penitenciar.
Aceeași rugăminte a avut fostul europarlamentar și pentru premierul Victor Ponta și ministrul Justiției, Robert Cazanciuc.
“Îi spun domnului preşedinte: domnule preşedinte, jumătate din pedeapsă am executat-o! Nu cred eu că dumneavoastră credeţi că eu sunt sechestrator cum aţi văzut la televizor. Graţierea a cerut-o familia mea, acum o cer şi eu verbal”, a mai spus Becali.
Becali i-a mai solicitat lui Traian Băsescu să-i acorde o audiență.

SURSA:DCNEWS