Bianca şi Victor s-au recăsătorit? „Ei sunt la mare cu părinţii şi cu naşii

Relaţia dintre Bioanca Drăguşanu şi Victor Slav este ca o telenovelă sud-americană: iubire fulgerătoare, nuntă, infidelitate, lacrimi în public, certuri la tv, divorţ şi apoi o împăcare spectaculoasă. Cel mai recent episod se consumă în aceste zile, pe Litoral.

Bianca şi Victor Slav se află la mare, unde nu sunt singuri. „Cu ei s-au dus părinţii şi naşii, aşa că nu este exclus că ei să se fi căsătorit din nou”, a declarat Lavinia Jurca, una dintre prietenele Biancăi, duminică la România TV.
„Bianca a luptat pentru el şi se pare că l-a recucerit”, a continuat amica roşcatei. „Ea nu şi-a schimbat actele după divorţ, a rămas tot Bianca Slav”, a mai spus Lavinia, argumentându-şi opinia că cei doi s-ar fi căsătorit din nou. „Nu au nevoie de nuntă, ci doar de o slujbă specială, iar eu cred că asta s-a îmtâmplat”, a insistat prietena Biancăi.
Bianca şi Victor Slav sunt amândoi în discuţii cu Antena 1 pentru o emisiune, al cărei debut va fi în toamnă. Adică fix la un an de la nunta lor, terminată urât cu acuzaţii de infidelitate.
sursa: