Blaga, mesaj pentru PMP și FC: Nu vom mai face donaţii pentru nimeni

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, anunță că la alegerile europarlamentare PDL va merge cu candidați proprii, deoarece nu mai dorește “să facă donații” partidulețelor, aluzie la solicitările unor reprezentanţi ai Forţei Civice şi Mişcării Populare de a deschide negocieri pentru candidaturi comune.
Potrivit site-ului pesurse.ro, Vasile Blaga, referindu-se la strategia pe care o va adopta PDL în perioada următoare, a afirmat că obiectivul principal este reorganizarea partidului, reconstituirea organizaţiilor şi întărirea acestora, constituirea comisiilor de specialitate pe domenii şi înfiinţarea unui Guvern alternativă ca principale condiţii pentru câştigarea bătăliilor politice de anul viitor şi pentru revenirea, apoi, la guvernare.

“Aveţi încredere, priviţi spre viitor şi vă garantez că vom fi din nou la guvernare, dar după alegeri, că nu are niciun rost să intrăm la guvernare cu cineva pentru câteva posturi de miniştri şi de secretar de stat, pentru unu-doi prefecţi”, a declarat Blaga.

Potrivit liderului PDL, primul obiectiv este un rezultat de 20% la alegerile pentru Parlamentul European, explicând și ce consecințe vor fi în cazul în care ținta va fi atinsă.

“Obiectivul nostru este 20% şi atunci vă garantez că nici nu veţi mai auzi de partiduleţele astea nou-înfiinţate”, a spus liderul PDL.

“Partidul nostru va merge singur în alegerile parlamentare, nu vom mai face donaţii pentru nimeni, că destui au intrat şi anul trecut în Parlament pe cheltuiala noastră, pe banii şi pe munca noastră”, a încheiat Vasile Blaga, referindu-se la solicitările unor reprezentanţi ai Forţei Civice şi Mişcării Populare de a deschide negocieri pentru candidaturi comune.

SURSA:DCNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *