BREAKING NEWS | Percheziții la firma familiei Ponta. Antena 3 și RTV o țin cu Udrea…

Știrea dimineții vine de la DNA, ai cărui procurori au descins la mai multe firme în București și Ploiești,

dintre care una îi aparține și surorii lui Victor Ponta, care este acționară, firmă care a fost înființată de mama premierului.

mama-lui-pontaPrintre firmele vizate ar fi si firma Exfin 2000 S.R.L, firma infiintata de mama premierului Vicor Ponta (foto). Potrivit Oficiului Comertului, firma Exfin 2000 este detinuta de Natalia Maier si Alexandra Hertanu (sora premierului Ponta), transmite HotNews.ro.

Informațiile de până la această oră indică faptul că este vorba despre suspiciuni de deturnare de fonduri europene în valoare de milioane de euro. De asemenea, procurorii ar fi descins și la domiciliul lui Iulian Herțanu, soțul surorii lui Victor Ponta, care urmează a fi dus în fața procurorilor pentru audieri.
Cum tratează televiziunile știrea dimineții

Televiziunile de știri au intrat în breaking-news, însă nu toate pe această temă. Dacă pentru Realitatea TV subiectul principal al dimineții este, după ora 09:00, descinderea la firma familiei Ponta, pentru Antena 3 și România TV subiectul de breaking-news este judecarea recursului Elenei Udrea la mandatul de arestare.

B1 TV și Digi 24 au și ele breaking-news pe croll, după ora 09:00, însă B1 TV a prezentat subiectul mai devreme, înainte de ora 09:00, cu comentarii și intervenții telefonice.

Victor Ponta a postat și el o declarație pe rețeaua Twitter în urmă cu câteva minute:

ponta twitter