BUGET 2015 – DNA. Cătălin Predoiu, cuvinte dure la adresa lui Victor Ponta

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj extrem de dur la adresa premierului Victor Ponta,

după publicarea proiectului de buget pe 2015. Nemulțumirea liberalului este provocată de fondurile alocate Direcției Naționale Anticorupție.
Citește și: Reacția lui Ponta pentru Kovesi, privind bugetul DNA pe 2015

„Este incredibilă, scandaloasă și inacceptabilă poziția Premierului Ponta, care a tăiat bugetul Direcției Naționale Anticorupție. Este o acțiune deliberată de blocare a DNA, a Justiției în general. Dacă premierul Ponta vrea să sprijine Justiția și anticorupția, mărește bugetul DNA, dacă vrea să fie un stâlp al corupției, taie bugetul DNA.

Baronii politici anchetați de DNA au devalizat bugetul statului, în timp ce DNA a adus sau poate aduce la buget sute de milioane de euro din confiscări și popriri.

Ce face premierul Ponta? Subminează DNA, tăindu-i bugetul! Opțiunea făcută de premier e clară: pentru corupție, împotriva DNA. Premierul are o atitudine clară de răzbunare pe DNA pentru anchetele pe care le-a făcut și le are în curs.

Este încă un motiv pentru care ar trebui să plece din fruntea Guvernului României, cu guvern cu tot”, a transmis Cătălin Predoiu, printr-un comunicat de presă.
– See more at: http://www.dcnews.ro/buget-2015-dna-catalin-predoiu-cuvinte-dure-la-adresa-lui-victor-ponta_462020.html#sthash.G3mMf9n6.dpuf