CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, ULTIMELE DETALII DESPRE REMANIEREA GUVERUNLUI: ‘FIECARE PARTID ĂȘI FACE PROPRIA EVALUARE A MINIȘTRILOR’

Călin Popescu Tăriceanu susține că fiecare partid, atât PSD cât și ALDE, își face propria evaluare a miniștrilor.
Declarație vine în contextul în care Liviu Dragnea, liderul PSD, declara marți în legătură cu remanierea guvernamentală că se va face după întoarcerea premierului Viorica Dăncilă în țară.
„Nu au fost discuții de acest gen (*de probleme cu partenerii de coaliție). Fiecare partid își face propria evaluare a miniștrilor care sunt reprezentanții partidului”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu la Bistrița Năsăud.
Tăriceanu susține că în urma analizei făcute de partid per ansamblu activitatea miniștrilor ALDE este satisfăcătoare: „Niciodată nu pot să spun că totul merge perfect, nici în ceea ce-i privește pe colegi și pe mine. Fiecare avem loc să facem ami bine să mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerată ca satisfăcătoare, ci contextul unei afirmații de tip generic, noi am făcut o evaluare pe obiective, pe activitatea avută. Asta nu exclude, fiecare am avut discuții și colegii mei și eu personal am putut face observații pentru a-și îmbunătăți performanța”, a mai spus liderul ALDE.