CAMERA DEPUTAŢILOR, ŞEDINŢĂ TENSIONATĂ. OPOZIŢIA CERE REVOCAREA LUI DRAGNEA

Miercuri, are loc o ședință tensionată în Camera Deputaților, opoziția cerând revocarea liderului PSD, Liviu Dragnea, de la șefia Camerei Deputaților, informează Antena 3.
La ora publicării acestei știri, ședința din Camera Deputaților este în plină desfășurare, fiind marcată de tensiuni, după ce Raluca Turcan, deputat, a cerut, în urmă cu puțin timp, să intre pe ordinea de zi un proiect, informează Antena 3, în cadrul emisiunii „Previziuni”.
Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Totodată, a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.
„Două solicitări de revocare a domnului vicepreşedinte Florin Iordache şi a domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac şi vă rog să ţineţi cont de succesiunea solicitărilor de procedură şi în felul acesta să le supuneţi votului”, a cerut Raluca Turcan.
De asemenea, a mai solicitat ca şedinţa de plen să fie condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Marilen – Gabriel Pirtea de la PNL, nu de Florin Iordache.