Dacă băncile nu-şi anulează comisioanele- REFUZAŢI SALARIUL PE CARD !

Deşi vă iau banii de salariu şi fac ce vor cu ei, cât timp îi aveţi depuşi acolo, băncile nu doar că nu vă dau nici un fel de dobândă, dar vă iau şi dobânzi uriaşe! *Într-un an de zile, un salariat pierde pe card jumătate din salariul minim pe economia naţională! *CETĂŢENI- REFUZAŢI SALARIUL PE CARD, DACĂ BĂNCILE NU ANULEAZĂ COMISIOANELE! *Ce se va întâmpla în acest caz? *Nimic important, pentru dumneavoastră care veţi avea banii de salariu primiţi, în mână, de pe ştat! *Grav pentru bănci care se vor vedea lipsite de miliarde de euro! *O campanie declanşată de NewŞtiriRomânia.ro şi continuată de cetăţeni!
BĂNCILE VĂ MĂNÂNCĂ BANII, DE PE CARD!
Într-adevăr, informaţiile care apar dovedesc că băncile din România practică nişte comisioane uriaşe, incredibil de mari şi îndeajuns de nesimţite ca să scoată din răbdări pe oricine! Practic, un salariat obişnuit din România pierde jumătate din salariul minim pe economie, la nivelul unui an de zile, aceasta fiind valoarea comisioanelor oprite atunci când folosiţi cardul! În acest context băncile trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de români! Sau românii trebuie să reacţioneze!
„NU VREI TU SĂ-MI DAI SALARIUL TĂU?!… “
Ce aţi zice dacă ar veni cineva la dumneavoastră şi v-ar pune această întrebare: „Tu ai salariu? Nu vrei să mi-l dai mie?!“… Desigur, reacţia oricărui om cu mintea întreagă va fi aceea de a-i da două palme celui care a avut impertinenţa de a face această întrebare. Ei bine, dragii noştri, poate nu aţi fost atenţi, dar dumneavoastră asta aţi făcut! V-aţi dat salariul. „Cum aşa?“- vă veţi întreba. Păi, o să vă lămurim noi că poate nu aţi înţeles: atunci când s-au inventat cardurile, dumneavoastră vi s-a luat salariul pe care îl băgaţi în buzunar şi vi s-a dat o bucăţică de plastic! Din acel moment, banii dumneavoastră nu mai sunt la dumneavoastră, sunt la bănci. Ai nevoie de bani, dar nu prea mulţi, trebuie să te duci la bancomat şi să îi scoţi de acolo. Dacă nu e stricat bancomatul, dacă are bani, pentru că, altfel, trebuie să te duci la alt bancomat. Desigur, din banii ăia ţi se iau şi comisioane, nesimţirea aceasta fiind supremă atâta timp cât banii tăi fiind ţinuţi de ei, în băncile lor, ei fac capital, fac câştig, din banii dumneavoastră! Nimeni nu a pus problema că dacă ai banii îi contului lui, măcar pentru o săptămână, să ţi se dea o dobândă pentru banii ăia pentru că dacă tu iei, pentru o săptămână, bani de la bancă- să vezi fatalitate- ţi se ia dobândă! Dar într-o acţiune uriaşă de manipulare mondială, popoarele au fost prostite că, chipurile, aşa este modern şi, în loc de salariul cash, în buzunar, te-ai pomenit cu o bucăţică de plastic!

CE AVEŢI DE FĂCUT? ANUNŢAŢI-VĂ ŞEFII CĂ DE LUNA VIITOARE REFUZAŢI SALARIILE PE CARD!
Nu mai vreţi să daţi comisioane băncilor! *Să vă luaţi, integral, banii cash! *În mână! *Ca pe vremuri!
Veţi vedea că băncile vor anula comisioanele, că nu sunt proaste să renunţe la miliardele de euro (banii dumneavoastră) pe care le folosesc cum vor! Şi vă mai şi opresc din ei!…

NewŞtiriRomânia.ro