Ce răspuns îi dă Zgonea lui Băsescu, privind demisia

Valeriu Zgonea i-a răspuns lui Traian Băsescu, după ce șeful statului a declarat că preşedintele Camerei Deputaţilor ar trebui să demisioneze.
„Sunt dezamăgit de faptul că preşedintele continuă să dezinformeze în legătură cu modificările aduse Codului penal. Parlamentarii vor putea fi în continuare cercetaţi atât pentru corupţie, cât şi pentru situaţiile în care se află în conflict de interese. I-am explicat toate aceste elemente preşedintelui în scrisoarea pe care i-am trimis-o, sperând, cu bună-credinţă, că va renunţa la atacuri, în momentul în care va constata că sunt nejustificate”, a spus Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.
Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că refuză alte polemici cu Traian Băsescu şi i-a transmis şeful statului să acţioneze prin pârghii instituţionale pentru a-şi manifesta opoziţia faţă de modificările aduse Codului penal.
„Din păcate, văd că domnul preşedinte a răspuns cerându-mi demisia. Un om care a fost demis de 7,4 milioane de români nu poate cere demisii, mai ales atunci când minte şi dezinformează. Refuz alte polemici. Fac apel la domnul preşedinte să acţioneze prin pârghiile instituţionale pe care le are la dispoziţie pentru a-şi exprima opoziţia faţă de modificările aduse Codului penal şi să nu mai facă rău României”, a adăugat liderul social-democrat.

SURSA:DCNEWS