Ce spune Antonescu despre concediul la Miami

Președintele PNL Crin Antonescu a clarificat, marţi seară la Realitatea TV, speculațiile potrivit cărora s-ar fi aflat în concediu la Miami împreună cu premierul Victor Ponta.
Întrebat dacă se află pe plajă la Miami, alături de premier, sau la Neptun, alături de președintele Traian Băsescu, Crin Antonescu a răspuns: ”Nu mă aflu în niciuna. Sufleteşte, dar şi politic, mă aflu alături de premier. Nu la Miami, n-am fost încă în această viaţă la Miami şi nu mă aflu nici acum la Miami, sunt mult mai aproape. Nu sunt în vacanţă alături de premier, cred că măcar în vacanţă trebuie să fim alături de familiile noastre. La Neptun, nici cu trupul, nici cu gândul ”, a spus Antonescu, în intervenţia telefonică la Realitatea Tv, răspunzând, de asemenea, unei întrebări că nu se află nici la Mamaia, acolo unde se află fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Totodată, liderul liberalilor a precizat la o întrebare adresată că nu a mai discutat cu Victor Ponta de aproximativ o săptămână.

“În ultima săptămână nu (am vorbit, n.r.). Am vorbit chiar acum o săptămână, când se pregătea să plece în concediu. Nu ştiu dacă la Miami sau în altă parte, ştiu că pleca şi el 10-12 zile în concediu. Am discutat, lucrurile sunt foarte clare. O să vedem ce se întâmplă la capătul acestei aşteptări, pe care nu o putem purta, împiedica. Vom vedea decizia domnului Băsescu în jurul datei de 23 august, când expiră interimatul domnului Ponta (la Ministerul Transporturilor – n.r.) şi atunci vom acţiona în consecinţă”, a mai declarat liderul PNL.

Antonescu a ţinut să precizeze că lucrurile între el şi Victor Ponta sunt “mai clare, mai aşezate şi mai bune ca niciodată”.

La începutul acestei săptămâni, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu declara, luni, la Iaşi, că “pe plaja din Miami nu se află doar Victor Ponta, ci şi liderul PNL Crin Antonescu”, susţinând că aceştia “pun ceva la cale, poate o rocadă preşedinte-premier”, pentru că nu s-ar fi dus degeaba aşa departe.

“Nu ştiu ce fac liderii USL. La Miami pe plajă nu e doar domnul Ponta, mai e un domn, Antonescu”, a declarat Lăzăroiu.

Întrebat de jurnalişti dacă are informaţii că cei doi lideri USL îşi petrec concediul împreună, Lăzăroiu a răspuns: “Miami nu e aşa mare să nu se întâlnească”.

“Cine ştie ce pun ei la cale, poate pun la cale o rocadă preşedinte-premier. Pun ei ceva la cale, nu s-au dus degeaba aşa departe, puteau să vină mai aproape”, a mai afirmat Sebastian Lăzăroiu.

SURSA – dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *