Ce spune Antonescu despre posibilitățile lui Ponta la prezidențiale

Crin Antonescu a vorbit joi despre posibilitățile unui candidat la prezidențiale din partea PSD. În acest context, liderul PNL a subliniat că Victor Ponta ar fi cel mai puternic la prezidențiale.
Deși a precizat că premierul a declarat că nu va candida, Crin Antonescu susține că în eventualitatea unei confruntări, aceasta ar fi frumoasă și civilizată, lipsită de “smiorcăieli” de genul “Adriane, suntem doi comunişti”.
“În mod natural, e limpede că cel mai puternic candidat (al PSD la prezidenţiale – n.r.) ar fi Victor Ponta. L-aş socoti redutabil”, a spus Antonescu, întrebat pe cine ar vedea candidat în 2014 din partea PSD dacă social-democraţii ar decide să susţină un prezidenţiabil propriu.
Cât despre un candidat din partea Opoziției, a declarat că acesta ar fi Emil Boc. ”Domnul Boc este un candidat de luat în serios, spre deosebire de domnul Predoiu”, a spus Antonescu.
Întrebat cine ar fi preşedintele PNL dacă el va deveni preşedintele ţării, Antonescu l-a indicat pe Klaus Iohannis, prim-vicepreşedinte al partidului.

SURSA:DCNEWS