CORINA CREȚU, DESPRE SCANDALUL DIN PARTIDUL LUI DRAGNEA: ‘SOLUȚIA TREBUIE SĂ VINĂ DIN PSD’. CE SPUNE DESPRE CONVOCAREA LUI DĂNCILĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

Comisarul european Corina Crețu nu a dorit să facă prea multe declarații pe marginea scandalul care trenează în PSD de câteva săptămâni, spunând doar că „soluția trebuie să vină de la PSD”
„Din păcate, toate lucrurile se politizează. Eu am discuții cu toată lumea. După cum vedeți, am venit la invitația președintelui Iohannis, vorbesc cu dna prim-ministru, cu doamna primar general, cu președintele Camerei Deputaților. Chiar nu-mi doresc să fiu parte la ceea ce se întâmplă acum cu această tensiune”, a spus Corina Crețu, prezentă la summitul de la Cotroceni.
Întrebată dacă a avut o discuție cu Liviu Dragnea, Corina Crețu a răspuns că „atunci imediat”.
Cât despre convocarea premierului Dăncilă în Parlamentul European, Corina Crețu a afirmat „în primul rând, această inițiativă de a dezbate ceea ce s-a întâmplat peste vară (c.n. incidentele de la protestul diasporei) vine din partea P.E., din partea grupurilor politice din P.E. În Comisia Europeană acest lucru nu s-a discutat în mod oficial. Deci, sunt două lucruri distincte”.