CRIME LA CARACAL. GHEORGHE DINCĂ, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PĂRINȚII ALEXANDREI. AUDIERI LA POLIȚIA CARACAL

Anchetatorii fac noi audieri astăzi în ceea ce privește crimele de la Caracal. Părinții Alexandrei se află față în față cu Gheorghe Dincă.
Părinții Alexandrei au fost chemați la Poliția Caracal pentru noi audieri, spune România TV. De asemenea, și suspectul Gheorghe Dincă a fost scost din arest și adus la sediul Poliției Caracal pentru a fi audiat și el.
Mai mult, în cursul acestei zile anchetatorii urmează să facă expertiza echipamentelor electronice pe care le deținea Gheorghe Dincă. Printre acestea se numără și telefoanele mobile ale suspectului.
”Aceste audieri sunt unele de rutină. În ceea ce îl privește pe monstru nu am ce să vă spun. Cât despre părinții Alexandrei au fost chemați la audieri pentru a se stabili dacă se vor constitui parte civilă în dosar”, a precizat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.

Cumpănașu: Încercăm să îi convingem să își facă treaba

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a mai precizat în cadrul unei emisiuni televizate și faptul că părinții nu sunt informați permanent cu privire la stadiul anchetei.
”Problema cea mai mare este așteptarea pe care o au părinții. Dubiile sunt cât casa. Nu avem nicio certitudine după cinismul și abordarea complice a unora că nu prea stă în picioare ceea ce s-a întâmplat. În ceea ce privește rețeaua cred că mai degrabă încercăm să îi convingem noi pe ei și nu invers. După două săptămâni încep să facă cercetări și cu privire la această posbililă rețea. Noi încercăm să îi convingem pe anchetatori să își facă treaba. (…) Poliția nu comunică permanent cu familia. Aflăm doar de la televizor. Lucrurile acestea nu sunt normale. (…)
Ar trebui ca anchetatorii să meargă pe fir și să vadă cine îl protejează pe acest om, cine este în spatele lui, ce rețea este. De ce ignoră toate pistele, de ce nu merg în paralel? Dorim să se descopere rețeaua de crimă organizată.”, a mai precizat Alexandru Cumpănașu.