CRISTIAN DIDE, RĂSPUNS LA PROVOCAREA LUI MIRCEA BADEA ÎN ”SCANDALUL MARIJUANA”

Mircea Badea le-a făcut o propunere Angelicăi Șerban, Cristian Mihai Dide și Florin Bădiță după s-a vorbit despre ei drept ”consumatori de marijuana”.
”Dacă îl duci pe Bădiță la un examen toxicologic și a fumat marijuana în ultimul an, îi iese la analize. El poate să spună că a fost acum două luni în Amsterdam și a fumat acolo și că i se trage de acolo. Ok. Dacă Angi Șerban, Florin Bădiță, Cristian Mihai Dide sau alții doresc să meargă la test, mă duc și dau testul cu ei. Vedem cum iese”, a zis Mircea Badea la Antena 3.
DC News a vorbit cu unul dintre cei trei menționați, mai exact pe Cristian Mihai Dide care a zis că acceptă propunerea lui Mircea Badea. Florin Bădiță nu a dorit să comenteze subiectul. A zis că urmează să discute cu un avocat despre o eventuală acţiune în instanţă şi că va reveni cu un mesaj pe Facebook pe acest subiect.
”Da, sigur că accept provocarea lui Mircea Badea! Nu am fumat în viața mea marijuana. Dacă vrea să finanțeze acest test, pe banii lui, m-aș bucura foarte tare”, a zis Cristian Mihai Dide pentru DC News.