Dan Diaconescu în direct, la Romania TV, „7 zile din 7”

Dan Diaconescu își reia emisiunile de noapte, de data aceasta la România TV, a anunțat postul amintit într-un promo. Emisiunea „Dan Diaconescu în Direct” va avea loc în fiecare seară „7 zile din 7″.
Dan Diaconescu își va relua, începând de marți, 15 iulie, „transmisiunile-maraton” timp de „șapte nopți din șapte”, potrivit promo-ului difuzat de România TV.
„532 de zile au trecut de când Nici nu știi ce pierzi”, anunță postul de știri.
Revenirea lui Dan Diaconescu pe sticlă are loc în momentul în care partidul lui Diaconescu, PPDD a decis susținerea PSD la guvernare.
Dan Diaconescu a rămas fără OTV, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența pentru neplata unor amenzi. Decizia retragerii licenței pentru postul Ocram Televiziune a fost printre primele decizii ale Laurei Georgescu la șefia CNA.

Diaconescu a avut câteva tentative de a relansa OTV-ul, prin preluarea unor licențe din România și prin lansarea unui post la Vatican, dar fără succes.
– See more at: http://www.dcnews.ro/dan-diaconescu-in-direct-la-romania-tv-7-zile-din-7_448694.html#sthash.YMqEiG6H.dpuf