Decizie-şoc a Monicăi Gabor, la un an de la moartea mamei sale!

Monica Gabor se retrage definitiv din lumina reflectoarelor. După un an de tăcere, vedeta a dat prima şi ultima sa declaraţie.

Monica Gabor îşi dorea, cândva, să fie o prezenţă de top din lumina reflectoarelor, însă după decesul mamei sale ea şi-a schimbat total viziunea, alegând să acorde prioritate unor lucruri care nu au legătură cu showbizul autohton. Vedeta s-a închis în carapace şi a refuzat deja sume cu multe zerouri oferite pentru ca ea să-şi pună, din nou, viaţa pe tapet. După un an de tăcere, băcăuanca a dat, pentru Libertatea, prima – şi ultima, după cum a subliniat – declaraţie despre schimbarea de macaz. Moni a anunţat că a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte viaţa ei, hotărându- se să renunţe definitiv la statutul de persoană publică în România. “Nu îmi doresc să mai apar în presă. Am o viaţă a mea şi nu simt nevoia să demonstrez nimănui cum îmi este. Familia mea ştie că sunt bine şi doar acest lucru mă preocupă. Aceasta este singura declaraţie pe care o voi da”, a spus pentru Libertatea fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.
Atitudinea Monicăi pare trasă la indigo cu aceea a iubitului ei, “Mr. Pink”, care s-a înconjurat de mister încă din primele zile ale relaţiei cu românca.
sursa: