Diaconu anunță suta de mii de semnături. „Este fabulos”

Mircea Diaconu este încrezător cu privire la semnăturile primite pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare din mai. Este ultima zi pentru semnăturile din țară. Deja coletele sunt trimise către Capitală, unde semnăturile sunt așteptate până miercuri, la prânz. Tot miercuri, fostul senator liberal își depune candidatura la Biroul Electoral Central.
„Îmi dau autograf 100.000 de oameni mie”, a spus Mircea Diaconu.
El a spus că încă nu are o cifră exactă pentru că toate semnăturile sunt duse într-un sediu. A precizat, însă, că „cifra de ieri mă cam speria. A fost explozie în București și au venit o mulțime de hârtii. Am senzația că diseară o să fie suta de mii”.
Pentru cei care vor să-i mai dea „autografe”, fostul senator liberal a spus: „Semnături mai pot fi date azi toată ziua în țară și mâine până la prânz în București. Din țară încep să vină coletele deja. Este fabulos”.
„Nu mai înțeleg ce se întâmplă. Sunt persoane care au dat bani pentru a trimite coletele cu semnături. Mâine merg la BEC”, a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3.

Despre o posibilă contestație după depunerea candidaturii sale, el a precizat că vrea să ajungă la o procedură rapidă, care va dovedi dacă numele lui merită sau nu să ajungă în PE.
– See more at: http://www.dcnews.ro/diaconu-anun-a-suta-de-mii-de-semnaturi-este-fabulos_439862.html#sthash.YwKldW7G.dpuf