Din scenariile Serviciilor Secrete- BECALI- PREŞEDINTE?!…

Pe ultima sută se ţes, deja, proiecte pentru inducerea viitorilor candidaţi la preşedinţie *Între diversiune şi… ţinte false *Becali („iepure“) pentru… turul 2?*De ce a fost arestat Becali?*El a crezut că pentru… binele său!*După aia a înţeles!*Diabolizarea lui Crin Antonescu *Dacă data trecută a învins SIE, urmează SRI-ul?! *Ponta l-ar vrea pe Becali liber (confirmând scenariul J de C) dar „văr-su’“ (Băsescu dixit!)- ministrul Justiţiei- nu a dat aviz eliberării lui Becali! *Preşedintele Traian Băsescu a făcut această dezvăluire explozivă care confirmă că totul se joacă şi că varianta BECALI PREŞEDINTE nu este o utopie!

POLITICA ÎN SPATELE UŞILOR ÎNCHISE!
Vă aduceţi aminte, poate, de titlul unui film celebru, la un moment dat, care vorbea chiar despre ce se întâmplă în spatele uşilor închise, în politică. Şi mai precis, erau prezentate acolo, acţiuni revoluţionare, din anumite ţări, care aveau în spatele lor servicii secrete. Scenarii bine organizate, din altă parte, la care participau, cu toată fiinţa lor, locuitorii statelor respective, fără a avea habar că acţiunilor lor fac parte dintr-un scenariu foarte bine organizat. Sunt elemente care făceau parte din decoruri de filme, dar care, acum, reprezintă realităţi pe care şi românii le constată, pe pielea lor.
ÎNTRE POLITICIENI PROMOVAŢI, INTENS, DE TELEVIZIUNI ŞI ADEVĂRATUL SCOP AL PROMOVĂRII LOR!
Nu o dată aţi constatat, la anumite televiziuni (nu doar cele de ştiri) cum, dintr-o dată, anumite personaje politice devin personaje de televiziune, fiind prezente, intens, pe micul ecran. În asemenea manieră încât, la un moment dat, oamenii se obişnuiesc nu doar cu personajul, ci şi cu ideea că acesta va fi nu ştiu ce reprezentant, candidat, personalitate politică (şi nu numai). Este ceea ce s-a întâmplat, o bună perioadă şi care avea ca ţintă (spun sursele noastre) exact acest obiectiv: promovarea, cu intensitate, a unor personaje în scopuri deloc declarate, până acum.
PREŞEDINTELE ROMÂNIEI VA FI STABILIT- TOT LA TELEVIZOR?!
Se ştie, televizorul a avut un rol foarte important, atât în alegerile din anul 2000, când Corneliu Vadim Tudor a ajuns în turul doi şi televiziunile (de atunci) au declanşat o veritabilă avalanşă de acuzaţii şi scenarii catastrofice legate de posibilitatea ca acesta să devină preşedintele României. Nu mai vorbim de anul 2004 când, cu o serie de replici bine ţintite, Traian Băsescu a putut deveni preşedinte. Ce să ne mai amintim de anul 2009, atunci când vizita la Sorin Ovidiu Vântu a nefericitului candidat Mircea Geoană a dat peste cap situaţia care, în acel moment, părea definitivă în favoarea lui Geoană.
Acum- se pare că se repetă scenariul…
DIVERSIUNE MENITĂ A DISTRAGE ATENŢIA DE LA ADEVĂRATA ŢINTĂ!
Şi că aşa stau lucrurile o dovedeşte ceea ce se întâmplă, în ultima vreme. Mai demult, un şef al Serviciilor Secrete a început a fi promovat drept personaj politic. Ba chiar, într-un videoclip publicitar, greu de acceptat, a fost prezentat drept unul dintre marii social-democraţi europeni! Toată lumea a sărit, în acel moment, cu gândul că se pregăteşte aducerea, în calitatea de candidat pentru preşedinţie a şefului SRI! Variantă care nu a fost negată, niciodată, dar care- în realitate, spun sursele noastre- avea ca scop distragerea atenţiei de la adevăratele ţinte. Care sunt, cel puţin în acest moment, două.
DIABOLIZAREA LUI CRIN ANTONESCU!
Crin Antonescu a fost candidatul cu cele mai mari şanse pentru a accede la preşedinţia României. Motiv pentru care, la un moment dat, el nici nu a avut contracandidat. Varianta cu Dan Diaconescu a dat peste cap, la un moment dat, aceste scenarii, fiind anunţată şi ea ca făcând parte dintr-un posibil scenariu. Cert este că, în momentul declanşării referendumului, atunci când, vă reamintim, la „NOAPTEA DEZVĂLUIRILOR“, înaintea referendumului se anunţa că una dintre ţinte este scăderea în sondaje a lui Crin Antonescu, acest obiectiv chiar a fost atins. Acţiunile continuă, iar la o anumită televiziune, chiar intitulată „Serviciul Român RTV de Informaţii“ diabolizarea liberalilor, în primul rând a lui Crin Antonescu, a constituit o veritabilă profesiune de credinţă a celor care se ocupă de strategiile postului respectiv. Ţinta fiind, pe de altă parte, ridicarea la înălţime a unui alt candidat!
VA ÎNVINGE SRI-UL, DE DATA ACEASTA, SIE?
Este unul dintre of-urile Serviciului Român de Informaţii (spun sursele noastre). Care a pierdut, de două ori până acum, bătălia în faţa SIE! Celălalt serviciu care şi-a impus, de două ori, oamenii preferaţi. În această variantă, promovarea lui George Maior putea face parte din acest scenariu. Însă, pe de altă parte (tot sursele noastre spun) aceasta nu a fost decât o diversiune bine organizată la capătul căreia să apară adevăratul candidat la preşedinţie.
GIGI BECALI- UN PREŞEDINTE PENTRU TOŢI ROMÂNII ?!…
Aceasta era varianta cea mai posibilă, iar pentru acest scenariu nu s-ar fi făcut economie la nici un mijloc: vă aduceţi aminte de participarea lui Becali la o serie de acţiuni (în multe el intrând cu spiritul său umanist). La care s-a adaugat şi o promovare, permanentă şi necondiţionată. Menită a-l impune pe Becali în conştiinţa tuturor drept un om bun, omenos, darnic, corect în ceea ce face. Iar acţiunile care au dus la condamnarea lui nu au făcut altceva decât să mai pună o piatră de temelie în proiectul de victimizare a lui Becali, atât de eficient, la români. Venirea lui Becali în interiorul PNL a avut, se pare, drept ţintă, introducerea în sistemul de promovare pentru accederea în această funcţie. Însă constatându-se reticenţa multor liberali la această variantă, s-a renunţat la ea şi, de comun acord şi în linişte, Becali s-a retras din PNL. Însă acţiunea a continuat, iar dacă aţi urmărit cu atenţie promovarea, necondiţionată, a „boierului din Pipera“ (cum îl „alintă“ cei care nu sunt de acord cu promovarea lui) veţi constata că lucrurile, în acea direcţie, se îndreaptau. Pe de altă parte, era evident că Becali putea fi un conducător pe sufletul multor români, iar cei care cercetează subconştientul naţional probabil că au avut motivele lor pentru această variantă.
DE FAPT, CARE ERA SCENARIUL, PÂNĂ LA CAPĂT?
Orice observator eficient al vieţii româneşti ştia, totuşi, că un Becali nu putea să ajungă preşedinte, sub nici o formă, în România, în acest moment. Şi atunci? Şi atunci (spun sursele noastre) Becali nu era decât un iepure de urmărire menit a lua din zestrea de voturi a lui Crin Antonescu şi al favoriza pe … candidatul PSD! În mai multe variante acesta fiind Victor Ponta! Astfel încât Becali să acumuleze voturile necesare pentru a intra în turul 2 şi atunci se putea repeta (ghiciţi oare?) scenariul „Vadim 2000“?! Adică dacă în turul doi ar fi ajuns (spun sursele noastre) Victor Ponta şi Gigi Becali oamenii ar fi reacţionat, în mod firesc: „Doamne fereşte, decât ciobanul acesta care nu se pricepe la nimic, totuşi Ponta are experienţă!“. celor care li se pare că un asemenea scenariu era mult mai greu de digerat le amintim că, în anul 2000, când Vadim a ajuns în turul doi cu Ion Iliescu, până şi duşmancele de moarte ale lui Iliescu precum Doina Cornea sau Ana Blandiana ţipau, ca din gură de şarpe: „Mamă, votaţi-l pe Iliescu!“.
ŞI ATUNCI… A VENIT CONTRALOVITURA!
Cum lucrurile evoluau în această direcţie şi Becali prindea, pe zi ce trecea, tot mai mult elan a venit lovitura fulgerătoare: CONDAMNĂRILE LUI BECALI! Dacă vom analiza cu atenţie toate condamnările lui Becali vom constata că în fiecare dintre ele acesta nu are, practic, nici o vină pentru a fi arestat! Darămită să mai fie şi ţinta bătăii de joc a judecătorilor ori a celor care coordonează puşcăriile şi care l-au adus pe Becali într-o stare disperată! Scoaterea din circuit a lui Becali prin trimiterea lui la puşcărie a dat peste cap întregul scenariu! Lucru pe care l-a realizat (se pare) chiar şi Becali care, dacă la început a crezut că este vorba despre o acţiune benefică şi atât, a constatat că el a devenit o victimă, o ţintă, iar ceea ce se va întâmpla din acest moment nu se află în scenariul iniţial.
ŞI TOTUŞI SCENARIUL CONTINUĂ! SE ÎNCEARCĂ ELIBERAREA LUI BECALI PENTRU A CANDIDA ÎN CALITATE DE… VICTIMĂ?!
Toată presiunea mediatică realizată în acelaşi sistem pe care l-am prezentat până în acest moment redevine de actualitate, iar ipoteza că Becali ar putea fi eliberat a ajuns (să vezi coincidenţă) chiar pe masa Guvernului! Cerea de eliberare fiind pe masa ministrului justiţiei, iar primul-ministru (potenţialul candidat?!) afirmând cu jumătate de gură că el i-ar da drumul lui Becali! Pe de altă parte, pe aceleaşi canale mediatice a început să fie promovată şi ideea că Dan Diaconescu l-ar susţine pe Becali să fie europarlamentar prin repetarea unui alt scenariu celebru ca cel care l-a scos din puşcărie pe Ilie Ilaşcu şi l-a făcut (să vezi coincidenţă!) tot europarlamntar!
CONCLUZIA? SERVICIILE SE LUPTĂ, ÎN CONTINUARE, LA GREU!
Aceasta este realitatea, iar cine nu o acceptă încă nu a realizat că (din nefericire acest lucru l-au constatat chiar şi observatorii internaţionali) POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE CONDUSĂ DE SERVICIILE SECRETE!…

C.A.P.E.S. – Centrul de Analiză Politică, Economică şi Socială