DRAGNEA, MESAJUL DIMINEȚII: O VOI DEPUNE AZI ÎN PARLAMENT. PRIMUL PAS MAJOR AL PSD

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, va depune marți, 14 mai, o nouă propunere legislativă în Parlamentul României.
Liviu Dragnea depune marți în Parlamentul României o propunere legislativă care vizează firmele care practică dublul standard în România.
”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancțiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României.
Este primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Este însă nevoie și de patrioți în Parlamentul Europeană care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor și a altor bunuri de larg consum vândute pe piața europeană va fi complet eradicat.
La fel cum ne-am luptat în România să creștem pensiile și salariile pentru a reduce decalajele dintre cetățenii români și cei europeni, tot așa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată și să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.