DUŞMANUL LUI LIVIU DRAGNEA TOARNĂ GAZ PE FOC ÎN SCANDALUL VALIZA: DEZVĂLUIRI DESPRE AFACERILE ASCUNSE ALE TEL DRUM ŞI LEGĂTURILE CU LIDERUL PSD

Fostul prefect al județului Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat marți, la B1 Tv, că are probe care arată care sunt legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum. Nițulescu a povestit că actualul șef al PSD a negociat, împreună cu conducerea Tel Drum, un contract de achiziționare a unui teren agricol de la el.
„Eu am avut o firmă în agricultură și i-am vândut în 2002 (…) lui Dragnea 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. (…) Eu eram acționarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL și aveam terenuri în arendă la Turnu Măgurele. Dragnea voia să intre cu Tel Drum în agricultură și nu mai putea pentru că eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fișcuci Marian, care era acționarul pe față al Tel Drum, eu și cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a susținut fostul prefect de Teleorman, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”.
”În 2006, am negociat vânzarea unor instalații de irigare. Aceste instalații au fost cumpărate de firma mea în 2003, în urma unei subvenționări din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nițulescu.