E o victimă a modei? Mihaela Rădulescu nu a putut să se abţină nici în cea mai tristă zi din viaţa ei

Nu degeaba i se spune diva de la Monte Carlo! Mihaela Rădulescu a avut grijă de imaginea ei chiar şi în ziua înmormântăii celui care i-a dat viaţă.

Şi-a plâns neîncetat părintele mort şi şi-a ascuns chipul tumefiat sub o pereche de ochelari de soare, a purtat haine de doliu şi o pereche de încălţăminte sport, însă la un moment dat a simţit nevoie să facă o schimbare.
Îndurerată, fosta prezentatoare tv a fost în permanenţă consolată de iubitul ei, Dani Oţil, dar şi de prietenele apropiate, care au stat tot timpul în preajma ei. Mihaela Rădulescu chiar l-a rugat pe Oţil să-i aducă o pereche de pantofi în care intenţiona probabil să se schimbe.
Tânărul s-a conformat şi s-a prezentat în faţa iubitei cu o pungă în care se afla încălţămintea elegantă. Mihaela Rădulescu a scos din sacoşa de hârtie pantofii cu toc,de culoare neagră, i-a analizat preţ de câteva secunde, însă nu s-a hotărât dacă să-i poarte la înmormânatre.
Ciudat este că deşi trece prin clipe cumplite, vedeta nu a putut să se abţină să nu se gândească la imaginea ei. Florin Ţiganu a fost îngropat marţi în cimitirul de la Izvorani, după ce duminică şi-a dat ultima suflare.
Tatăl vedetei îşi va dormi somnul de veci în cimitrirul din spatele capelei din sat, unde câteva zile sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus. De la cimitir, vedeta, mama ei, fratele, cumnata şi rudele venite să-şi ia rămas bun au plecat direct la restaurant, unde aşa cum se obişnuieşte familia organizează o pomană în memoria celui decedat.
Mihaela Rădulescu a ales să dea această masă la un local cu specific nemţesc. Misterul pantofilor eleganţi ar putea fi repede elucidat dacă ne gândim că fosta vedetă tv a plecat după înmormântare la localul select de pe DN 1.
sursa: