Elena Udrea ar putea fi EXCLUSĂ, sâmbătă, din PDL. Ce i-a înfuriat pe liderii democrat-liberali

Avertismentele lansate în ultima perioadă de conducerea PDL, despre o eventuală excludere din partid, par să nu o sperie pe Elena Udrea. Aseară, într-o emisiune TV, fostul ministru a declarat că Partidul Mişcarea Populară va scădea semnificativ scorul electoral al PDL.

Mai mult, Udrea nu a exclus o plecare a sa la PMP, afirmând că este posibil ca mulţi pedelişti să fie interesaţi de acest proiect. În urma acestor afirmații, se pare că liderii PDL au decis excluderea Elenei Udrea din partid. Decizia ar urma să fie anunțată sâmbătă, în cadrul BPN al PDL.

Elena Udrea a declarat, aseară, că se bucură de înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, acest partid urmând să aducă o voce puternică în rândul Opoziţiei. „Este un partid care își va asuma să continue proiectul de ţară pe care îl avea preşedintele Traian Basescu”, a spus Udrea.

Întrebată dacă se va înscrie în partidul nou creat, deputatul PDL nu a dat un răspuns ferm: „Ce spuneam cand am intrat in politica spun si azi. Nu cred că m-am contrazis. E o decizie la care va trebui să mă gândesc”.

Udrea a recunoscut însă că „mulţi din PDL vor să fie într-un proiect care să fie o adevarată opoziţie la PSD, care să poată da preşedintele României în 2014, care să continue viziunea lui Traian Băsescu”.