Elena Udrea, discurs în Parlament: Ați votat arestarea mea pentru că vă e teamă

Elena Udrea a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că deputații au aprobat primele solicitări ale DNA

pe numele său deoarece se teama celor cu care se luptă ea, deplângând din nou că este „o țintă”.

Elena Udrea și-a început discursul de aproximativ 13 minute din plenul Camerei Deputaților prin a aminti de ziua în care colegii săi au aprobat toate cererile de urmărire penală și arestare preventivă emise de DNA pe numele său.

„N-a contat că era evident că eram ținta unei acțiuni precise în care secrete trebuiau păstrate prin folosirea cătușelor împotriva mea. Celor mai mulți dintre dumneavoastră le-a fost teamă. Teama că cei cu care mă lupt și care mâine ar putea să vă facă oricărora dintre dumneavoastră la fel dacă îndrăzniți să vorbiți sau îndrăzniți să vă opuneți”, a spus Udrea.
Elena Udrea, discurs în Parlament: M-a turnat o prietenă la DNA

Ea a arătat că din cele șase capete de acuzare formulate de DNA, Înalta Curte de Casație a reținut doar unul, în caza căruia a dispus arestul al domiciliu.

„Sunt o țintă, sunt vânată sistematic”, a adăugat Elena Udrea, adăugând că „în ritmul acesta o să ne vedem din două în două săptămâni”.
– See more at: http://www.dcnews.ro/elena-udrea-discurs-in-parlament-a-i-votat-arestarea-mea-pentru-ca-va-e-teama_468398.html#sthash.xEcXnO0L.dpuf