Fabrică de bani falşi, la Oradea. Membri ai clanului mafiot Napoli, ridicaţi de DIICOT

Procurorii DIICOT au descoperit o fabrică de bani falşi la Oradea,

judeţul Bihor, şi au ridicat mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli, fiind confiscaţi 13 milioane de euro în urma percheziţiilor care au avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Surse judiciare au declarat vineri că în urmă cu două zile, Direcţia Naţională Antimafia din Italia a ridicat trei persoane din aceeaşi grupare şi a confiscat 19 milioane de euro, scrie Mediafax.

Potrivit aceloraşi surse, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a lucrat în colaborare cu direcţia din Italia, dar a avut exclusivitate de coordonare a anchetei din România.

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la Oradea, în noaptea de joi spre vineri, având informaţii că membrii grupării ar fabrica acolo bani falşi, fiind ridicate trei persoane, care ar face parte din gruparea de crimă organizată Napoli.
– See more at: http://www.dcnews.ro/fabrica-de-bani-falsi-la-oradea-membri-ai-clanului-mafiot-napoli-ridicati-de-diicot_454764.html#sthash.e82g8LXg.dpuf