FRATELE LUI RADU MAZĂRE, BLESTEME LA ÎCCJ: ‘CÂTĂ DRREPTATE A AVUT EL CÂND A FOST JUDECAT, ATÂTA DREPTATE SĂ AIBĂ ȘI ACEȘTI OAMENI DIN PARTEA LUI DUMNEZEU’

Alexandru Mazăre s-a prezentat luni la sediul ÎCCJ. El le-a spus jurnaliștilor că nu a vorbit cu Radu Mazăre, care urmează să ajungă astăzi în România. Tot el a avut un mesaj dur pentru cei care s-au bucurat de situația fostului edil.
„Nu am vorbit cu el. Am o mare rugăminte. Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor și libertăților omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roșii ale lui Mao din perioada marii Revoluții Culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă și acești oameni din partea lui Dumnezeu”, a spus Alexandru Mazăre.
Alexandru Mazăre s-a prezentat luni la ÎCCJ unde se judecă apelul în procesul în care el şi fratele său au fost achitaţi în dosarul privind construirea de locuinţe modulare grupate în campusul social „Henri Coandă” din Constanţa.