Gabriela Firea, cerere pentru Klaus Iohannis. Dovada că nu este supus lui Traian Băsescu

Vicepreședintele PSD îi solicită liderului PNL să le ceară parlamentarilor liberali

să voteze reducerea CAS cu cinci puncte procentuale.

„Solicit domnului Klaus Werner Iohannis, în calitatea sa de președinte al PNL, să ceară parlamentarilor PNL să voteze reducerea CAS și să fie prezenți în număr cât mai mare la vot. Dacă domnul Iohannis este un liberal adevărat, dar și un om care nu se supune în totalitate domnului Traian Băsescu, va face acest gest. Dacă nu îl va face, va confirma ceea ce devine tot mai clar pentru toți — domnul Iohannis este supusul politic al președintelui Traian Băsescu”, susține Gabriela Firea.

Senatoarea Gabriela Firea adaugă faptul că, în cursul săptămânii trecute, președinta PMP, Elena Udrea, „a cerut celor din ACL să nu voteze reducerea CAS”.

„În ultima perioadă au tot existat declarații confuze celor din PNL, care ba susțin măsura, ba spun că nu ar fi sustenabilă, preluând în integralitate argumentele folosite de președintele Traian Băsescu, pentru a ataca reducerea CAS”, mai spune Firea, potrivit Agerpres.
– See more at: http://www.dcnews.ro/gabriela-firea-cerere-pentru-klaus-iohannis-dovada-ca-nu-este-supus-lui-traian-basescu_451953.html#sthash.UbNdo5ez.dpuf