Geoană, despre arestarea lui Năstase: Este un sentiment de frustrare

Senatorul PSD a spus că această reîncarcerare a lui Adrian Năstase îi oferă un sentiment de frustrare și de nemulțumire.
”Există un sentiment de nedreptate făcută unui om care a reprezentat ceva în România, care a făcut ceva pentru țara asta, deci, din punct de vedere uman, sentimental, pentru noi, cei care am lucrat cu Adrian Năstase, este un sentiment profund de frustrare și nemulțumire. Asta nu înseamnă că nu avem obligația să respectăm decizia justiției, care este în cele din urmă suverană.
Cu toții îl apreciem pe Adrian Năstase pentru ceea ce a făcut, cu toții spunem că este păcat că un om care a făcut multe pentru România să aibă un astfel de destin. Dacă a făcut greșeli numai el, Dumnezeu și Justiția le cunosc, dar din punct de vedere al acestei vendete politice nesfârșite, vă spun că Legea talionului nu funcționează decât pe distanțe foarte scurte și este păcat”, a afirmat Geoană la Palatul Parlamentului, unde a participat la Gala Studenților Români din Străinătate, scrie Realitatea.
Întrebat dacă există o presiune în PSD după arestarea lui Adrian Năstase, Geoană a răspuns că există una singură, și anume, nevoia de a le oferi cetățenilor României o guvernare cât mai bună. “Este singura presiune reală pe care o are azi PSD, premierul Ponta și echipa de guvernare”, a susținut senatorul.
Adrian Năstase a fost condamnat, luni, la patru ani de închisoare cu executare în Dosarul Zambaccian.

SURSA:DCNEWS