GEORGE MAIOR, DEMISIE. Teodor Meleșcanu, decizie privind demisia lui Maior

George Maior a declarat

că după instalarea noului preşedinte îi va înainta acestuia demisia din funcţie, urmând ca noul şef al statului să facă o evaluare asupra activităţii sale în fruntea serviciului şi să ia o decizie.
VEZI ȘI: Meleșcanu, declarație ȘOC despre amnistie și grațiere. „ÎNGROZITOR”

Acest subiect a fost comentat de Teodor Meleșcanu la DC News Live.

Întrebat dacă ar accepta demisia lui George Maior sau i-ar cere să rămână în funcție, Teodor Meleșcanu a zis: „Depinde de argumentele pe care le are. O demisie trebuie motivată. Serios vorbind, nu cred că șefii de la serviciile de informații trebuie să se eternizeze. Trebuie să ai o perioadă bună în care să reușești să construiești ceva și să dai randament, dar nu trebuie să devină o profesie. Profesia rămâne doar pentru cei care fac parte din aparat. Cei care conduc politic numiți o perioadă sau alta, ar trebui să aibă în vedere o anumită durată a activităților, dar repet: în condițiile în care acest lucru se justifică. Dacă sunt proiecte în curs, evident că nu poți să provoci o schimbare, doar de dragul de a face o schimbare. Evident că nu poți să provoci o schimbare doar de dragul de a face o schimbare. Ca președinte, niciodată nu o să am pretenția să înceapă totul cu mine. Repet: depinde de motivele pe care le invocă”, a spus Teodor Meleșcanu la DC News Live.
– See more at: http://www.dcnews.ro/george-maior-demisie-teodor-mele-canu-decizie-privind-demisia-lui-maior_455712.html#sthash.LDgkmn3s.dpuf