ÎCCJ, SENTINȚĂ DRAGNEA. SCANDAL ÎNTRE #rezist ȘI SUSȚINĂTORI. JANDARMII INTERVIN DE URGENȚĂ

Mai mulți protestatari, dar și susținători PSD s-au adunat în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, loc în care va ajunge Liviu Dragnea având în vedere că astăzi este ultimul termen în procesul ”Dosarul Bombonica”.
UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la Înalta Curte. Protestatarii #rezist au încercat să ajungă cât mai aproape de președintele PSD, s-au îmbrâncit foarte mult și i-au adresat injurii. Jandarmii au ridicat deja câțiva protestatari care au creat ambuscada și au încercat să lovească.
Susținătorii președintelui PSD, Liviu Dragnea, și protestatarii #rezist s-au adunat în fața ÎCCJ, loc unde va ajunge liderul social-democraților pentru ultimul termen în procesul „Dosarul Bombonica”.
Cele două tabere au început să se certe și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i scoate pe protestatari din curtea instituției și a-i muta peste drum de sediul ÎCCJ.
Totodată, jandarmii au dorit să pună și garduri în fața instituției, însă în cele din urmă au fost strânse pentru că încurca foarte mult accesul, informează România TV.
Astăzi este ultimul termen în procesul lui Liviu Dragnea de la Înalta Curte în „Dosarul Bombonica”, în care președintele PSD a fost condamnat, pe fond, la 3 ani și șase luni cu executare, în urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare din dosarul „Referendumul”.