Ilieșiu: Nu mă consider un nătărău. Antonescu e un rău pentru România

Propunerea de excludere a lui Sorin Ilieșiu din PNL a fost expediată cu o frază de liderul partidului, Crin Antonescu: ”Nu vorbește orice nătărău despre PNL”. Întrebat de DCNews dacă va ataca decizia BPN, regizorul Ilieșiu a spus că speră să i se dea ocazia să se apere.
”Sunt obișnuit cu excluderile, a spus Ilieșiu, am fost exclus din Societatea Timișoara, controlată de Macovei și din GDS, pentru anti-băsism, deci m-am călit, nu mă sperie decizia din BPN. Forul care va hotărî este Delegația Permanentă, care se poate întruni mâine sau peste trei luni. În cazul excluderii lui Sorin Roșca Stănescu a durat exact trei luni, de la propunere la confirmare. Mă doare că nu m-a chemat, să îmi fie ascultat punctul de vedere, și la PCR te asculta, înainte să te dea afară”.
Cât privește împunsătura liderului PNL, Ilieșiu este tranșant. ”Cred că este neinsipirat atributul, poate era mai de bun simț dacă găsea alt cuvânt, apropo de revoluția bunului simț. Nu am făcut demersul unui nătărău, am făcut demersul unui om care a dorit binele PNL și binele țării sale. Așa cum acționează dl. Antonescu e și împotriva interesului PNL și împotriva interesului național. Nu eu sunt un nătărău, Antonescu e rău pentru România și pentru PNL”, a spus Ilieșiu.

SURSA:DCNEWS