Iohannis: Voi demisiona de la Primărie cu cinci minute înainte de jurământ

Klaus Iohannis a ţinut să precizeze că liberalii nu se pot face că nu văd că „ceilalţi trei au început jocul lor propriu”, referindu-se la înființarea Uniunii Social-Democrate (PSD – PC – UNPR). Despre o posibilă incompatibilitatea a sa, Iohannis a declarat că va demisiona cu cinci minute înainte de depunerea jurământului în calitate de ministru de interne şi vicepremier.„Nu putem să ne facem că nu vedem că ceilalţi trei au început jocul lor propriu. USL are de suferit din cauza înfiinţării USD, este un semnal că vor altceva”, a transmis de la Sibiu, Iohannis.

În privinţa numirii sale în calitate de vicepremier şi ministru de Interne, Iohannis a declarat că eventuala sa demisie din funcţia de primar se va produce „cu cinci minute înainte de depunerea jurământului”.

„Nu plec bucuros. Doamna Fodor va prelua interimatul dacă este cazul. Să nu cumva să-şi imagineze că voi lăsa lucrurile aici să meargă într-o direcţie nedefinită, voi veni des la Sibiu pentru a discuta despre proiecte”, a subliniat Klaus Iohannis.