Ion Iliescu critică dur PSD, după ce Klaus Iohannis a câștigat Președinția

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a lansat, luni,

critici dure la adresa partidului pentru că nu a dat atenția cuvenită relațiilor cu românii care lucrează în străinătate și susține că este nevoie de o analiză drastică din care să se tragă toate concluziile necesare.

În opinia fostului președinte al României, Ion Iliescu, „Diaspora a fost un punct slab al PSD și al guvernării noastre. Sigur că s-a produs și un exod masiv de români din străinătate și contactele cu țara in general au fost delicate, dificile și mai ales contactele politice. Cred că partidul nu a dat atenția cuvenită relațiilor cu … S-a ajuns la 3 milioane de români care au plecat din țară, și care lucrează în condiții dificile, grele. Cred că a fost o slăbiciune că nu a dat atenția cuvenită unei legături și politice dincolo de legăturile cu ambasadele, cu structurile de stat”, a declarat fostul președinte la B1 tv, în cadrul unei intervenții telefonice.
– See more at: http://www.dcnews.ro/ion-iliescu-critica-dur-psd-dupa-ce-klaus-iohannis-a-ca-tigat-pre-edin-ia_459697.html#sthash.ZgXqooGG.dpuf