Ion Iliescu, despre Victor Ponta candidat președinție: „Este prea tânăr”

Ion Iliescu consideră că Victor Ponta este prea tânăr pentru a deveni președinte și că ar fi mai bine își continue activitatea ca premier.
Cu toate acestea, Ion Iliescu spune că Victor Ponta trebuie ă se sacrifice pentru că niciun alt candidat din PSD nu ar putea câştiga acum alegerile prezidenţiale.
„Cred că pentru el nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil să continue măcar un mandat de prim ministru, să îşi consolideze experienţa de prim-ministru. E cam devreme să treacă într-o nouă postură, la preşedinţie. Trebuie să fie un om care să aibă în spate ceva mai mult. Adică experienţa lui de două mandate măcar ca premier, ar fi fost utilă şi necesara, dar împrejurările uneori forţează. Trebuie să ai şi candidatul care să câştige, or în momentul de faţă, singurul care are condiţiile să câştige această competiţie este Ponta”, a spus Ion Iliescu, conform Digi24.
– See more at: http://www.dcnews.ro/ion-iliescu-despre-victor-ponta-candidat-pre-edin-ie-este-prea-tanar_448697.html#sthash.NVxVZ1mB.dpuf