Iulia Albu analizeaza tinuta Elenei Udrea. Palton de 3000 de euro accesorizat cu catuse

Criticul de moda Iulia Albu a analizat tinuta Elenei Udrea pe care aceasta a purtat-o atat luni la discursul

din Parlament, cat si marti la momentul audierii sale si retinerii de catre DNA. Iulia Albu considera ca Udrea a avut o tinuta potrivita, iar paltonul de 3000 de euro accesorizat cu catuse i-a „spalat multe pacate stilistice”.

“Elena Udrea a ales o tinuta absolut decenta, potrivita din acest punct de vedere “evenimentelor” in desfasurare. Totusi nu a renuntat la pantofii cu toc extraordinar de inalti stiletto, un accesoriou fara de care nu mi-as fi putut-o inchipui niciodata. Ca greseala in primul rand – lungimea manecii sacoului, restul fiind greseli minore. In ceea ce priveste paltonul pe care l-a purtat, nu pot decat sa aplaud alegerea unei piese clasice atemporale semnata Max Mara.

Piesa este din colectia toamna – iarna 2011 -2012 a cunoscutei casei de moda, iar pretul sau de achizitie a fost undeva in jur de 12.800 lei. Atentie, achizitionarea unei piese de acest tip nu constituie absolut niciodata o dovada de snobism, asa cum ar fi de exemplu achizitionarea unei posete Hermes in majoriotatea cazurilor, dovada stand si faptul ca desi poseda mai multe piese ale aceluiasi brand, Elena Udrea nu se sfieste nicio secunda sa poarta o piesa dintr-o colectie trecuta. De altfel, aceasta alegere este una fericita pentru Elena Udrea care, in principiu, alege piese eminamente sezoniere, motiv pentru care atitudinea sa este de multe ori considerata una sfidatoare. Repet, cu aceasta alegere, Elena Udrea si-a spalat multe pacate stilistice”, a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.