LIVETEXT DIN SALA DE JUDECATĂ DE LA ICCJ: LIVIU DRAGNEA, LA ULTIMUL TERMEN ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la sediul ICCJ, fiind întâmpinat de mai mulți protestatari. Numărul jandarmilor mobilizați la ICCJ a fost mai mare decât de obicei, având în vedere prezenta contestatarilor. La intrare, liderul PSD a fost asaltat de protestatari și a avut nevoie de protecția jandarmilor.
La termenul anterior, judecătorii au pus în vedere părților că acesta ar putea fi ultimul termen. Liviu Dragnea a lipsit de la ședința respectivă din motive de sănătate, însă și-a exprimat intentia de a da declarații în fața judecătorilor.
STIRIPESURSE.RO vă ține la curent cu detalii în format LIVETEXT din sala de judecată, cu principalele declarații ale martorilor, ale avocaților și ale președintelui PSD, Liviu Dragnea:
– Jandarmii instalează garduri de protecție în curtea ICCJ pentru a-i împiedica pe protestatari să ajungă spre sediul instituției.
– Mai mulți protestatari recalcitranți au fost ridicați de jandarmi și au fost duși în spatele clădirii pentru legitimare.
– Sala este plină cu părțile din dosar și jurnaliști. În afara sălii atmosfera este incendiară.
– Liviu Dragnea a intrat în sala de judecată, care este plină până la refuz. În aceste momente, liderul PSD citește un document alături de avocații săi.
– Liviu Dragnea a intrat în sediul ICCJ. Din sala unde se judecă procesul se aud protestatarii de afară, atât cei pro-PSD, cât și cei anti-PSD. Atmosfera în care se judecă procesul este ca pe un stadion de fotbal.