Luciu, vacanţă cu „autoservire” pe plajă!

S-au dus vacanţele de huzur pentru Nicoleta Luciu! De când e mamă eroină, vedeta stă de strajă pe plajă pentru cei patru copii ai ei, îi hrăneşte pe rând, îi spală şi îi schimbă. Noi am surprins-o “la lucru”.
Jos pălăria pentru Nicoleta Luciu (33 de ani)! În timp ce alte vedete şi-au angajat o armată de bone, pentru a avea parte de linişte, bruneta se descurcă admirabil în rolul de mămică. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend la Mamaia, înconjurată de o ceată de ştrengari, toţi flâmânzi, şi care se agitau în jurul ei, după păpică.
Erau tripleţii Kim, Carol şi Kevin (2 ani şi 10 luni) şi fratele lor mai mare, Zsolt jr (6 ani), care veniseră să fie hrăniţi de mami ca la linia de autoservire, în şir indian. În timp ce Zsolt jr şi-a luat prânzul în propiile-i mânuţe şi a fugit la joacă, tripleţii au rămas cu gurile căscate lângă Luciu, precum vrăbiuţele în cuib. În câteva minute, au dat gata un sandviş uriaş, iar mami Luciu i-a curăţat pe fiecare cu şerveţelul ataşat la bikini, că doar nu s-au inventat până acum slipii cu buzunare.
Pe lângă spectacolul oferit cu masa ca “la-mpinge tava”, Nicoleta a atras privirile turiştilor şi datorită formelor ei, care evadau din sutienul improvizat. Se pare că fostul “iepuraş” Playboy nu şi-a găsit costum de baie pe măsura silicoanele imense şi şi-a acoperit “podoabele” cu o eşarfă legată la spate.
De remarcat că nici trupul vedetei nu mai e ce a fost odată, în ciuda tratamentelor de înfrumuseţare pe care Luciu le-a făcut după ce a născut.
sursa: