MASCAŢII AU DESCINS ÎN FORŢĂ LA EVAZIONIŞTI – PRECHEZIŢII ÎN BUCUREŞTI ŞI TREI JUDEŢE: PREJUDICIU COLOSAL

Poliţiştii fac, miercuri, 11 percheziţii pe raza judeţelor Braşov, Prahova, Galaţi şi a municipiului Bucureşti într-un dosar penal de evaziune fiscală cu prejudiciu de 1.000.000 de lei. Şase persoane vor fi duse la audieri, conform news.ro.
Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fac, miercuri, 11 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Braşov, Prahova, Galaţi şi a municipiului Bucureşti şi pun în aplicare 6 mandate de aducere.
”Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în modalitatea înregistrării de cheltuieli fictive. Prejudiciul estimat a fi cauzat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de lei”, anunţă Poliţia Română.
La activităţi participă poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Prahova şi Galaţi, Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi specialişti criminalişti şi de acţiuni speciale din cadrul I.P.J. Braşov.