Mirela Boureanu Vaida este însărcinată!

Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida, va deveni mămică în primăvara anului viitor. Aceasta e o veste pe care ea şi soţul ei o aşteptau de câţiva ani încoace, de când vedeta încearcă să rămână însărcinată.
De când este căsătorită, Mirela Boureanu Vaida a încercat să rămână însărcinată. Fără succes, însă. Până de curând, când prezentatoarea a primit fericita veste că va avea un copil. Foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei de familie, Mirela Boureanu Vaida a dorit să ţină departe de ochii presei faptul că e însărcinată. Totuşi, fără să vrea, prezentatoarea s-a dat de gol în timp ce prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu“: „Mă scuzaţi, am o durere teribilă de cap. Simt că îmi bubuie, însă nu vreau să iau nicio pastilă… în această perioadă…“, a spus ea pe post, după care a schimbat repede subiectul, potrivit OK Magazine.
Mirela şi soţul ei, Alexandru, sunt căsătoriţi de patru ani. Cei doi au avut o nuntă cu multe elemente tradiționale românești. Tinerii vor deveni părinţi în primăvara anului care vine.

sursa