Nea Marin a dat țeapă unui patron de pensiune din Vamă? Scandal la emisiunea de la Antena 1!

Mare scandal în jurul emisiunii „Poftiţi pe la noi!”. Proprietarul unei pensiuni din Vama Veche vrea să dea în judecată echipa emisiunii de la Antena 1, motivând că i-au fost aduse prejudicii financiare.
Proprietarul pensiunii „Hostel
Pura Vida” din Vama Veche, Tudor Maxim, a fost contactat luna aceasta prin telefon de producătorii emisiunii „Poftiţi pe la noi!” de la Antena 1.
După ce i s-a cerut să rezerve cinci camere pentru două săptămâni, patru pentru vedete şi încă una pentru Nea Marin – prezentatorul, echipa emisiunii nu şi-a mai făcut apariţia. „Nu am fost anunţat ca nu vor mai veni şi nici nu mi s-a spus, în discuţiile preliminare, că există riscul să nu fiu eu cel ales. Am aflat abia după ce le-am spus că voi încerca să-mi recuperez prejudiciul în instanţă”, a declarat Tudor Maxim, pentru paginademedia.ro.
„O echipă de filmare a fost prezentă pentru câteva ore acolo, însă, din diverse motive, nu a îndeplinit criteriile de selecţie, drept urmare nu a existat nici un angajament”, au explicat oficialii din Antena 1. Aceştia au mai adăugat şi că nu îl vor despăgubi financiar pe patronul care i-a acuzat.
sursă: