PAUL STĂNESCU, SUSŢINUT DE PSD OLT: PREŞEDINTELE A ZIY CĂ INTR UN PRIETEN ŞI PARTID VA ALEGE PARTIDUL

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat, miercuri, că organizaţia judeţeană a partidului susţine deciziile lui Paul Stănescu, potrivit Agerpres.
„Încă de vineri, domnul Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, a spus că, în problemele care există în acest moment la nivel naţional, între un prieten şi partid va alege partidul. În urma acelei declaraţii noi am avut şi un Comitet Executiv în care PSD Olt, cu unanimitate de voturi, la-a împuternicit pe domnul Paul Stănescu să ia cele mai bune decizii, la Bucureşti, în ceea ce priveşte partidul. Iată că astăzi a venit şi soluţia, bineînţeles că susţinem această soluţie şi deciziile vor fi în consecinţă. Vom vedea ce se va întâmpla în şedinţa de vineri”, a spus Marius Oprescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.
Victor Ponta, despre dosarul lui Liviu Dragnea:Nu l-am văzut niciodată atât de speriat.Știe că la capătul acestui apel urmează o pedepasă privativă de libertate
Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.
Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.