Paula Iacob aruncă bomba. De ce a fost arestat Gigi Becali

Avocatul Paula Iacob a declarat într-o emisiune TV că miza arestării lui Gigi Becali ar fi echipa Steaua, existând persoane care sunt interesate de preluarea celei mai valoroase şi îndrăgite echipe din fotbalul românesc. Această teorie a fost avansată, în exclusivitate pentru DeCe News, și de președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.Avocatul lui Gigi Becali, Paula Iacob, a dezvăluit în emisiunea Fanatik Show, de la Etno TV, care sunt adevăratele motive care stau la baza arestării lui Gigi Becali, ea spunând că miza este de fapt echipa de fotbal Steaua Bucureşti. “De câte ori am intrat în penitenciar, am putut intra cu poşeta pe mână, dar când merg la Gigi Becali mi se ia geanta. El este supravegheat în permanenţă. În cazul lui Gigi Becali, legea a fost aplicată întotdeauna numai în defavoarea lui (…)
Imaginile filmate miercuri cu Gigi Becali, la Judecătoria Sectorului 4, i-au îngrijorat pe apropiaţii şi toţi cei care îl cunosc pe patronul Stelei, acesta arătând neîngrijit, îmbătrânit şi extrem de deprimat. De cinci luni şi jumătate se află Gigi Becali în spatele gratiilor şi tot de atâta vreme el nu şi-a văzut familia.

Gigi ar prefera să rămână în închisoare decât să renunţe la Steaua. Se încearcă să i se ia totul, începând de la suflet, curaj, credinţă şi sfârşind cu echipa. Toate i se trag de la echipă şi de la faptul că mintea sa de machedon l-a ajutat să adune mai mulţi bani decât alţii”, a spus Paula Iacob.

Corneliu Vadim Tudor a declarat pentru DeCe News, în urmă cu circa o lună de zile, că Gigi Becali este supus la presiuni pentru a ceda echipa Steaua, în spatele acestei acțiuni aflându-se nimeni altul decât Traian Băsescu.

sursa – dcnews