Pavel Abraham: Soția lui Mircea Băsescu, audiată într-un dosar penal nou

La Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a fost deschis un nou dosar

. Plângerea îl vizează pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, dar și pe doi procurori constănțeni. Băsică a fost deja audiat.

Avocatul Pavel Abraham a dezvăluit că urmează să fie audiată și soția lui Mircea Băsescu, Doinița.

Într-o declarație pentru ziarulring.ro, Pavel Abraham a precizat: „Noutăţi sunt doar în dosarul de la Parchetul Înaltei Curţi, unde a fost audiat deja Băsică şi unde procurorul de caz ne-a aprobat solicitarea de probe, urmând să fie audiate o mulţime de persoane, inclusiv soţia lui Mircea Băsescu. Este un dosar care se referă la încălcarea dispoziţiilor legale, favorizarea infractorului, abuz în serviciu, represiune nedreaptă. S-a făcut plângere împotriva a doi procurori de la Constanţa implicaţi în cazul de şantaj. Noi am avut probe pentru că am lucrat cu materialul clientului, în sensul că în încheierea Tribunalului Constanţa se arată că procurorul de caz a greşit şi nu şi-a verificat competenţa, cerând interceptări la o instanţă inferioară. Acestea sunt încălcări grave ale legii”.
– See more at: http://www.dcnews.ro/pavel-abraham-so-ia-lui-mircea-basescu-audiata-intr-un-dosar-penal-nou_451169.html#sthash.RGmnWSYJ.dpuf